Overledenenverzorging

Net als de keuze voor dit mooie beroep en onze dienstverlening is ook de keuze het logo zorgvuldig en bewust gekozen.

Omdat de mensen om wie wij geven en van wie wij houden, bij leven onze liefde, aandacht en de best mogelijke zorg verdienen, moet dit na het overlijden niet anders zijn!

Het infinity teken staat symbool voor de eeuwigheid. Het woord ‘infinity’ komt van het Latijnse ‘infinitas’ en betekent letterlijk ‘grenzeloosheid’.

De liefde voor onze dierbaren wordt na het overlijden niet minder, maar blijft grenzeloos bestaan.

De veer staat sybool voor alles wat je niet met het blote oog kunt zien of voelen, maar wat er wel is en daarnaast ook voor kracht en moed.

Wij zetten ons grenzeloos in om te zorgen dat ieders overleden dierbare, de best mogelijke en professionele laatste zorg krijgt. Wij houden rekening met de kwetsbaarheid en de gevoelens en emoties van de nabestaanden. De laatste zorg is bij ons in vertrouwde handen.

Overbrengauto

Voor het overbrengen van uw dierbare hebben wij de keus uit twee overbrengauto’s. We rijden met een zilvergrijze Chrysler Voyager en met een donkerblauwe Lancia Voyager.

Beide auto’s worden gebruikt voor het overbrengen vanuit de locatie van overlijden naar de locatie van de opbaring of het afscheid. Ook rijden wij vaak de laatste rit naar de begraafplaats of het crematorium. Families ervaren het vaak als mooi dat hun dierbare naast door ons verzorgd te zijn ook wordt gereden naar de uitvaartlocatie.