Samenwerkingspartners

Topkwaliteit in ieder prijssegment

Van Wijk Uitvaartkisten is een vijf generaties jong familiebedrijf, dat sinds de oprichting in 1925 door noeste arbeid zijn sporen heeft verdiend in de uitvaart- en meubelbranche. Van bijzonder voordelige tot zeer exclusieve uitvaartkisten. Nergens anders heeft u zoveel keuzemogelijkheden. Wij onderscheiden ons door een uniek en buitengewoon compleet assortiment uitvaartkisten van ambachtelijke topkwaliteit in ieder prijssegment.
https://vanwijkuitvaartkisten.nl/

200709 Logo AkidiA

Uitvaartkisten van echt hout

Het milieu speelt een steeds belangrijkere rol bij het maken van keuzes, waardoor men steeds vaker de voorkeur geeft aan een massief houten uitvaartkist. Kiest men voor zo’n massief houten kist, dan kiest men voor een natuurlijke grondstof. De gekweekte bomen worden voortdurend vervangen door nieuwe aanplant waardoor de bosomvang zelfs toeneemt. Bovendien nemen bomen tijdens de groeiproces CO2 op en dragen ze op die manier bij aan een gezond klimaat.

De uitvaartkisten van AkidiA zijn uitgevoerd met gewatteerde bekleding, welke exact op maat van de uitvaartkist gemaakt is, waardoor het geheel er zeer verzorgd uitziet.

https://www.akidia.nl/

“Als pareltjes zo mooi…”

… dat is wat ik nastreef in mijn foto’s. Ik registreer gebeurtenissen, die in de vluchtigheid van het leven anderen ontgaan. Dat is geen gave; het is een combinatie van scherp observeren, oog voor detail hebben en het goede moment afwachten om te klikken. Vooral mensen in hun meest pure vorm vind ik fantastisch om vast te leggen. Dat is één van de redenen dat ik het fotograferen van een uitvaart dankbaar vind om te doen. Elke gast die bij een afscheid aanwezig is, is zich op dat moment bewust van de kostbaarheid van het leven en de impact dat het verlies van een dierbare heeft op zijn naasten. Dié oprechte emoties, de kleine gebaren van troost en kracht, de onderlinge verbondenheid; dat is wat ik de nabestaanden wil laten zien in mijn fotoreportage van het afscheid van hun dierbare. Een herinnering voor altijd…

https://www.pareltjesfotografie.nl/

Een persoonlijk arrangement bij het afscheid

Als een dierbare overlijdt, wilt u natuurlijk afscheid nemen op een wijze die recht doet aan uw gevoelens voor haar of hem. Een rouwarrangement kan hier op een bijzondere en mooie manier uiting aan geven. Vooral als een arrangement iets persoonlijks heeft waardoor het goed past bij de overledene, zijn of haar manier van of kijk op het leven, of bij de gevoelens die u wilt uitdrukken.

Mooiste bloemen

Al eeuwenlang worden overledenen door vrienden, familie en kennissen herdacht met de mooiste bloemen. Het is een traditie die over de hele wereld in ere wordt gehouden, door mensen uit verschillende culturen en met verschillende achtergronden en religies.

Ook ik houd vast aan die gewoontes, want met een zelfgemaakt, passend bloemarrangement of een raak gekozen bloem, kunt u vaak zeggen wat u met woorden niet tot uiting zou kunnen brengen. Met bloemen tonen we onze liefde en diepste respect voor de overledene.

Ik hoop u voldoende inspiratie te bieden om ook, voor uw dierbare, de mooiste rouwwerken te kiezen. Ook kan ik u hiermee een zorg uit handen nemen en daarmee een bijdrage leveren aan een persoonlijk en passend afscheid. 

Telefoonnummer: 06-51150141

https://www.bymandy.nl/

Stap voor stap

Ik ben werkzaam in Overledenenzorg & Uitvaartassistentie. Samen met mijn collega’s sta ik klaar om jouw dierbare goed te verzorgen, in huiskamersetting op te baren of over te brengen.

In dit eindmoment van leven ben ik ook beschikbaar voor haarstyling of visagie. Aan de hand van een recente foto kan ik jouw dierbare verzorgen. Indien je het prettig vindt mag je er ten alle tijden ook bij zijn en leg ik stap voor stap uit wat ik ga doen.

https://www.stephanieluijcx.nl/

Om nooit te vergeten

Een persoonlijk afscheid is zo waardevol. Persoonlijkheid maakt dat Milaflora samen met de nabestaanden een bloemcreatie ontwerpt waar persoonlijke aspecten van de overleden een plekje krijgen. Kleuren, vormen, materialen, elementen uit de natuur…alles wat waarde heeft, kan worden gebruikt.

Aan de hand van een kennismaking (bij voorkeur aan huis) bespreken we de wensen en mogelijkheden. Willen jullie een gezamenlijk groot kiststuk? Of juist verschillende afscheidsstukken aan elkaar verbonden. Een weelderige bloemenzee of gestileerde vorm. Zachte pastel tinten als lieve groet of een bonte kleur partij om een uitbundig karakter te vertalen.

https://www.mila-flora.nl/

Palliatieve Zorg

Binnen de palliatieve zorg legt You-R-Nature zich toe op de balans in fysieke, emotionele en soms ook spirituele systemen, die ook of wellicht wel juist in deze levensfase zo van belang is. Naast respect, aandacht en aanraking spelen essentiële oliën een belangrijke rol. Soms hechten mensen ook aan de energetische werking van edelstenen veel belang.

https://www.you-r-nature.nl/

mijnlaatsteik

Mijn laatste ik

Mijn laatste ik staat voor een dierbare herinnering in beeld. Deze herinnering kun je op verschillende manieren in beeld brengen, zoals:
– een persoonlijke videoboodschap voor je lieve man of vrouw, vader, moeder, (klein) kinderen of andere dierbaren als jij er niet meer bent. Hoeveel troost kunnen zij daar uithalen?
– een videoreportage van de uitvaart. Door de indrukken en emotie ontgaat je vaak veel tijdens deze dag. Hoe fijn is het als de behoefte er is je hier nog rustig naar terug kunt kijken?
– fotoreportage tijdens of van de uitvaart. Hoe fijn is het tijdens de uitvaart als je het leven van de overledene kunt laten zien? Hoe prettig kan het voor het verwerkingsproces zijn als je samen aan de hand van foto’s over deze verdrietige dag kunt praten?
-een livestream verzorgen zodat uw dierbaren over de hele wereld kunnen meekijken naar de uitvaart. Hoe bijzonder om er toch bij te zijn om afscheid te nemen.

www.mijn-laatste-ik.nl

Over Kleurjekist

Kleurjekist heeft als missie families en in het bijzonder kinderen te ondersteunen bij afscheid. Door gezamenlijk een kleurrijke herinnering te creëren draagt dit bij aan het verwerken van het verlies.

Kleurjekist is een afscheidskist van ongelakt, massief populierenhout met een deksel die voorzien is van een gefreesde illustratie naar keuze. De kist wordt geleverd met katoenen bekleding, een kussen en een deken.

https://kleurjekist.nl/